Healing


Healing


Healing är en mångtusenårig behandlingsform som arbetar med hela människan och behandlingen utgår från att skapa balans i sinne, själ och kropp. Healing balanserar energierna i din kropp och rensar bland annat chakrasystemet (energicentra) från pålagringar vi skaffar oss genom livet.


Healing för kropp och själ


Du får råd om hur du bäst sköter din hälsa vad gäller kost, örter och motion. Utifrån vad som kommer fram under samtalet helar vi kroppen genom handpåläggning. Ofta balanserar vi också de olika energicentrum som finns i kroppen och även det energifält som omger oss. behandlingen ser olika ut från person till person. Ibland blir det en del kraniosakralbalansering, NEP och aromer som komplement. 


Vi löser upp olika präglingar som finns i energifältet.


Behandlingen tar ca 40 min. I vissa fall är återkommande healing lämplig.


Jag utför även distanshealing.Energibalansering i hem och trädgård


Jag renar energier för harmoniska hem, trädgårdar och arbetsplatser.


Det innebär att vi går igenom hemmet, trädgården eller er arbetslokal vad gäller material, färger och möblering. Om det finns väggminnen som påverkar harmonin i huset renar vi dessa. Jag ger också tips om vi upptäcker föremål och symboler som skapar ogynsamma energier.


Målet är att skapa balans och harmoni utifrån alla som vistas på platsen.


 

Jordbundna själar


Vi hälper jordbundna själar att gå från det hus de hemsöker till den plats de hör hemma.

Vi är alla en del av moder jords alla energier och världen söker balans. När vi är balanserade finner vi en harmoni inom oss vilket tar oss dit vi är meningen att gå. 

Vägledning


Vi alla behöver vägledning någon gång i livet. Jag erbjuder medial sittning, lösningsfokuserad vägledning, kognitiv beteendeterapi och gruppseans.


Läs mer om vägledning

Behandling


Gå på djupet med kraniosakral terapi, neuroenergetisk psykologi, psykologisk akupressur och regressionsbehandling. Kontakta mig eller läs mer för hjälp.


Läs mer om olika behandlingar

För djur


Målet med samtalet är att djur och människa ska få ett bra samarbete och förståelse för varandra. Jag erbjuder även healing och kraniosakral terapi för djur.


Läs mer om för djur