Vägledning

 

Vägledning

 

Medial vägledning

 

Jag erbjuder terapeutiska mediala vägledningssamtal. Tillsammans med min beteendevetenskapliga bakgrund och mediala förmåga får vi bra förutsättningar att lösa upp knutar i livet och relationer.

 

Jag erbjuder även vägledning för par.

 

Välj mellan 40min eller 60min.

 

 

Medial sittning

 

Vi sitter tillsammans ca 40min. De från andevärlden som vill lämna dig tröst, uppmuntran, råd eller synpunkter kontaktar dig via mig. De beskriver främst vad som sker i nuet och ger vägledning för din fortsatta livsgärning. Du får även veta om du har några nycker som härstammar från tidigare liv och vad du bör tänka på som ger livskraft i umgänget med dina nära och kära. Samtalen kan se olika ut, beroende på var du är i livet. Det finns ingen garanti för att samtalet blir som du förväntar dig. Ibland är fokus på ett omedvetet plan och du kan behöva tid för att sortera informationen. Att kanalisera andevärlden är inte att ha alla svar. I slutändan är det du själv som styr ditt öde och det viktiga är att få verktyg och stöd att nå sina mål i livet. Jag erbjuder även samtal via telefon och Face-Time.

 

Lösningsfokuserad vägledning

 

Lösningsfokuserad vägledning erbjuder jag till er som vill få hjälp med att nå uppsatta mål i livet. Vi fokuserar på det som fungerar i tillvaron och kommer fram till stegvisa strategier om hur du når ditt mål.

 

 

Kognitiv beteendeterapi

 

KBT-inriktade samtal går ut på att hantera sitt språk, sina tankar och beteenden så att förutsättningarna för en tillvaro med mer positivt innehåll ökar.

 

Gruppseans

 

Jag erbjuder en stunds vägledning i grupp. Jag bjuder in vägledare från andevärlden till en seans. Var och en av deltagarna får ett budskap. Minst 4 deltagare och max 12 deltagare. Vi kan mötas i våra lokaler eller där sällskapet önskar.

gledning

 

Vi alla behöver vägledning någon gång i livet. Jag erbjuder medial sittning, lösningsfokuserad vägledning, kognitiv beteendeterapi och gruppseans.

 

Läs mer om vägledning

Behandling

 

Gå på djupet med kraniosakral terapi, neuroenergetisk psykologi, psykologisk akupressur och regressionsbehandling. Kontakta mig eller läs mer för hjälp.

 

Läs mer om olika behandlingar

För djur

 

Målet med samtalet är att djur och människa ska få ett bra samarbete och förståelse för varandra. Jag erbjuder även healing och kraniosakral terapi för djur.

 

Läs mer om för djur

Vi är alla en del av moder jords alla energier och världen söker balans. När vi är balanserade finner vi en harmoni inom oss vilket tar oss dit vi är meningen att gå.

Adress

 

Karl Eriksgatan 19

 

856 45 Sundsvall

Kontakt

 

info@godaenergier.se

070 - 667 03 88

GODA ENERGIER

med Lena Greus

 

Foto: Johanna Wiström &

Elina Isaksson Kruuka

© Copyright. All Rights Reserved.