Kurser

Kurser

Kurser håller vi i olika delar av Norrland. Bland annat i Åre hos Lisa på Spiragården och Camp Faravid i nordligaste Lappland för retreats inom mindfulness, yoga och övrigt andlig utveckling. Vi skräddarsyr våra utbildningar utifrån era önskemål.

 

På Spiragården blir vi omhuldade av Lisa med hennes fantastiska vegetariska mat och harmoniska lokaler för både mindfulness och yoga.

 

Camp Faravid vid byn Suijavaara är vårt guldägg vad gäller att öka vår medvetenhet genom naturen. De flesta av våra ursprungsbefolkningar ökar sin medvetenhet om sig själv genom naturen. En själsresa där de vandrar ut i öknen, skogen eller fjället helt själv. Ofta fastande för att därigenom utforska det som finns inom dem, svaren på deras livsfrågor. Camp Faravid ger oss den möjligheten, att lyssna på oss själva och få de insikter vi behöver för vår vidare utveckling. Vi vandrar vid bäckar med friskt drickbart vatten och fjället Luongastunturi med vidsträckt utsikt över Sapmi, Finland och Sverige.

 

 

Pågång 2019

 

 

Januari. Mindfulness 8-veckors grundkurs, kursstart 18/1 2019 i Sundsvall

 

Februari. V8, 22-24/2 Mindfulnessretreat med fokus på attityderna inom mindfulness. Spiragården Åre

 

Mars. Mindfulness fortsättning, fördjupning attityderna, kursstart 13/3

 

Juni. Mindfulnessretreat med fokus på attityderna i mindfulness i Suijavaara med vandring till Luongastunturi. Camp Faravid 28/6 -30/6.

 

Augusti. Mindfulnessretreat 30/8- 1/9 med fokus på din relation till din hund. Hunden är alltså välkommen att delta i din resa i medvetenhet. Camp Faravid

 

September. Mindfulness och Yin yoga.

 

Maila gärna för mer information!

 

 

Samarbetspartners

 

 

Camp Faravid - Cold Skills

 

Spiragården

 

Happy Habitz

 

Din Stund Camillas kroppsvård

 

Läketerapi

 

 

Vägledning

 

Vi alla behöver vägledning någon gång i livet. Jag erbjuder medial sittning, lösningsfokuserad vägledning, kognitiv beteendeterapi och gruppseans.

 

Läs mer om vägledning

Behandling

 

Gå på djupet med kraniosakral terapi, neuroenergetisk psykologi, psykologisk akupressur och regressionsbehandling. Kontakta mig eller läs mer för hjälp.

 

Läs mer om olika behandlingar

För djur

 

Målet med samtalet är att djur och människa ska få ett bra samarbete och förståelse för varandra. Jag erbjuder även healing och kraniosakral terapi för djur.

 

Läs mer om för djur

Vi är alla en del av moder jords alla energier och världen söker balans. När vi är balanserade finner vi en harmoni inom oss vilket tar oss dit vi är meningen att gå.

GODA ENERGIER

med Lena Greus

 

Foto: Johanna Wiström &

Elina Isaksson Kruuka

© Copyright. All Rights Reserved.

Adress

 

Karl Eriksgatan 19

 

856 45 Sundsvall

Kontakt

 

info@godaenergier.se

070 - 667 03 88