Kurser

Kurser

 

Kurser håller vi i olika delar av Norrland. Bland annat i Åre hos Lisa på Spiragården och Camp Faravid i nordligaste Lappland för retreats inom mindfulness, yoga och övrigt andlig utveckling. Vi skräddarsyr våra utbildningar utifrån era önskemål.


På Spiragården blir vi omhuldade av Lisa med hennes fantastiska vegetariska mat och harmoniska lokaler för både mindfulness och yoga.


Camp Faravid vid byn Suijavaara är vårt guldägg vad gäller att öka vår medvetenhet genom naturen. De flesta av våra ursprungsbefolkningar ökar sin medvetenhet om sig själv genom naturen. En själsresa där de vandrar ut i öknen, skogen eller fjället helt själv. Ofta fastande för att därigenom utforska det som finns inom dem, svaren på deras livsfrågor. Camp Faravid ger oss den möjligheten, att lyssna på oss själva och få de insikter vi behöver för vår vidare utveckling. Vi vandrar vid bäckar med friskt drickbart vatten och fjället Luongastunturi med vidsträckt utsikt över Sapmi, Finland och Sverige.


 


Pågång 2019Januari. Mindfulness 8-veckors grundkurs, kursstart 18/1 2019 i Sundsvall


Mars. Mindfulness fortsättning, fördjupning attityderna, kursstart 13/3


Maj 3-5/5 Mindfulnessretreat med fokus på attityderna inom mindfulness. Spiragården Åre


Juni. Mindfulnessretreat med fokus på attityderna i mindfulness i Suijavaara med vandring till Luongastunturi. Camp Faravid 28/6 -30/6.


Augusti. Mindfulnessretreat 30/8- 1/9 med fokus på din relation till din hund. Hunden är alltså välkommen att delta i din resa i medvetenhet. Camp Faravid


September. Mindfulness och Yin yoga.


Maila gärna för mer information!SamarbetspartnersCamp Faravid - Cold Skills 


Spiragården


Happy Habitz


Din Stund Camillas kroppsvård


Läketerapi


X Platoon


Vi är alla en del av moder jords alla energier och världen söker balans. När vi är balanserade finner vi en harmoni inom oss vilket tar oss dit vi är meningen att gå. 

Vägledning


Vi alla behöver vägledning någon gång i livet. Jag erbjuder medial sittning, lösningsfokuserad vägledning, kognitiv beteendeterapi och gruppseans.


Läs mer om vägledning

Behandling


Gå på djupet med kraniosakral terapi, neuroenergetisk psykologi, psykologisk akupressur och regressionsbehandling. Kontakta mig eller läs mer för hjälp.


Läs mer om olika behandlingar

För djur


Målet med samtalet är att djur och människa ska få ett bra samarbete och förståelse för varandra. Jag erbjuder även healing och kraniosakral terapi för djur. 


Läs mer om för djur

GODA ENERGIER

med Lena Greus


Foto: Johanna Wiström &

Elina Isaksson Kruuka

Webb: Oh Brand! Marketing

© Copyright. All Rights Reserved.

Kontakt


info@godaenergier.se

070 - 667 03 88

Adress


Karl Eriksgatan 19


856 45 Sundsvall