BEHANDLINGAR

 

 

BETEENDEVETARE NÅJDA MEDIUM

BEHANDLINGAR

 

Jag har under åren kompletterat min beteendevetenskapliga utbildning med mer kunskap om kropp och själ - "Vår kropp är vårt omedvetna." Bland annat med Psykopraktor, utbildningen är 1½ årig och vi har lärt oss jobba med kroppsterapeutiska behandlingar av psykosomatiska besvär- kroppsliga besvär med emotionell och mental grund. Så som stress, oro, ångest. Traumabehandling och fobibehandling. Utbrändhet, relationsproblem, rädslor, tvång etc.

Har du svårt att bestämma dig vilken behandling som kan passa? Boka en healingsession så låter vi intutionen bestämma vilken behandling som passar när du kommer på besök.

 

Kraniosakral terapi

 

Kraniosakral behandling är en metod att mycket mjukt behandla skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigera små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen. Man löser spänningar i kroppens fasciala lager och hjärnhinnorna och återställer det hydrauliska trycket i ryggmärgsvätskan.

 

På så sätt ges kroppen möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser på cellnivå så att en djup läkning kan ske. En KranioSakral behandling hjälper kroppens system att komma i balans så att den kan självkorrigera och läkas.

 

Rent fysiskt kan en behandling vara väldigt avslappnade.

 

Neuroenergetisk psykologi

Känslor är kemi som kan lagras i kroppens celler. I bland reagerar vi starkt med kroppen, utan att tanken och den logiska problemlösningen hänger med i reaktionen. NEP- behandling frigör minnen, mönster, värk och trauman som hindrar oss i vår utveckling. Behandlingen görs med lätta tryck på olika punkter på kroppens nervganglioner-omkopplingsstationer- och med kognitiva frågeställningar. I behandlingen ingår en lättare lymfbalansering. Behandlingen är djupt avslappnade så vila efteråt rekommenderas.

 

Psykologisk akupressur

Behandlingen innebär att man knackar (löst) på några centrala akupunkturpunkter för att påverka sinnestillstånd och känslor. Detta har visat sig fungera bra på fobier och trauman. Främst den största och nu mest spridda tekniken i världen är EFT, utvecklad av Gary Craig. Vi erbjuder även en djupare form; PAP (Psykologisk Akupraktik utvecklad av Mac Pompeius Wolontis) som är ett sätt att behandla akupressursystemet på ett enkelt, snabbt och smärtfritt sätt för att lösa psykologisk stress i nervsystemet och energisystemet. Mini PAP ingår som egenvård.

Du får också lära dig att använda EFT som egenvård.

 

 

Regressions behandling

När man gör en regression går man tillbaka till en tidigare erfarenhet, som vi kanske inte är fullt medvetna om i vårt dagliga liv. Regression använder vi ofta i syfte att läka en traumatisk erfarenhet man bär med sig från ett tidigare skede i livet eller från tidigare liv. Det går också att göra regressions arbete på positiva tidigare erfarenheter.

Behandlingen görs under djup avslappning och med handpåläggning.

 

 

Healing för kropp och själ

 

Healing är en mångtusenårig behandlingsform som arbetar med hela människan och behandlingen utgår från att skapa balans i sinne, själ och kropp. Healing balanserar energierna i din kropp och rensar bland annat chakrasystemet (energicentra) från pålagringar vi skaffar oss genom livet.

 

Du får råd om hur du bäst sköter din hälsa vad gäller kost, örter och motion. Utifrån vad som kommer fram under samtalet helar vi kroppen genom handpåläggning. Ofta balanserar vi också de olika energicentrum som finns i kroppen och även det energifält som omger oss. behandlingen ser olika ut från person till person. Ibland blir det en del kraniosakralbalansering, NEP och aromer som komplement.

 

Vi löser upp olika präglingar som finns i energifältet.

Behandlingen tar ca 40 min. I vissa fall är återkommande healing lämplig.

 

Jag utför även distanshealing.

Detsamma som ovan gäller vid konsultation av djur.